MyKingRocks 2018 first edition

by Henk Hiemstra / 15 februari 2018 / No Comments

Hardcore meets Metal !! @MyKingRocks 2018 first edition

Kollumerzwaag. In de TrijeDoarpen te Kollumerzwaag wordt zaterdag 24 maart vanaf 20.30 uur voor de vierde keer MyKingRocks gehouden. Het is de organisatie weer gelukt om een gevarieerd programma aan te bieden.

SevenSpiritsBurning met als thuisbasis Zoetermeer,zal met hun show een pittig staaltje Post-Hardcore neerzetten. Vorig jaar brachten zij hun Brain Surgery EP uit. Verrasssend !!!!! Strakke gitaarriffs,breakdowns en aggressieve screams worden afgewisseld met clean vocals en melodic parts.Verder staan de vijf heren bekend om hun onverwachte wendingen ….Verwacht diepgang in de songteksten beladen met een boodschap. Maar verwacht vooral een bak ENERGIE !!!

Angelic Forces In 2015 kwamen vier muzikanten uit bands als Methusalem,Disorder,L.S.D. voor het eerst bij elkaar om hun krachten te bundelen. De klik was zo goed dat Angelic Forces een feit was. Angelic Forces speelt stevige Heavy Metal met een flinke dosis “old skool”80’s invloeden. In 2016 kwam hun eerste single Angelic Forces uit,die wereldwijd goed ontvangen werd.Na diverse optredens op verschillende festivals en podia in nederland ,maarook in België ,dook de band dit jaar wederom de studio in om hun debuut EP op te nemen. Dit jaar zal Angelic Forces wederom het podium @MyKingRocks bestormen,en hun EP officieël presenteren voor alle Metalheads !!!!

J’Accuse is de Headliner deze avond. De uit Utrecht afkomstig vijfkoppige Hardcoreband,is opgericht in juni 2012. Doel het spelen van razendsnelle Hardcore-punk,met Passie en Eerlijkheid. De band heeft louter Hardcore veteranen als bandleden .Pas geleden hebben ze hun EP “Every Battle Leaves a Scar ” uitgebracht. Bij elkaar opgeteld hebben ze een paar honderd shows gespeeld in binnen, maar ook buitenland . Hou je van een aggressief geluid,met bulderende drums,verrassende breakdowns ,gierende gitaren en zeker geen recht toe recht aan Hardcore :
J’Accuse …..!!!

Kortom voor wie wel wat stevigs aandurft. BE THERE !!!

Zaal open 20.00 uur. Entree € 10,00