Salsa Latin Solo (dansyoga)

by Henk Hiemstra / 10 januari 2018 / No Comments

Het jaar soepel, ontspannen en dansend beginnen met dans & yoga: dansyoga!

 

Dorpshuis “De Trije Doarpen” organiseert in samenwerking met Hilda Bosma van dansschool Hildansa/yogapractice Hilyoga een proefles Salsa Latin Solo met rustige warming up en cooling down in yoga stijl. Je begint en eindigt de les met yoga. Daarna dans je solo in een groep op salsa- en andere latinritmes. Je leert de Cubaanse salsa en andere latindansen zoals de bachata. Dansplezier staat voorop!

 

De combinatie van dans en yoga is een geweldige manier om op een gezonde, fijne manier met je hoofd en lichaam bezig te zijn. Yoga en dans hebben als overeenkomst het ontwikkelen van flexibiliteit/souplesse en focus, het vinden van evenwicht en balans en het opbouwen van kracht.

 

De proefles is op maandag 29 januari van 19.30 tot 20.30 uur. De kosten zijn 5 euro, dit is inclusief koffie/thee.  Bij voldoende animo volgt er een cursus van 8 lessen Salsa Latin Solo/Yoga op maandagavond. De cursus start op maandag 5 februari van 19.30-21.15 uur. Opgave en info: hildansa@outlook.com, via Facebookbericht Hildansa & Hilyoga of  06-27263545 (Hilda Bosma). Meer info staat op www.hildansa.nl.