Tribute Night met Black Leash, Conehead & DJ Dikke Prima

by Henk Hiemstra / 26 september 2018 / No Comments

Zaterdag 1 december is dorpshuis “De Trije Doarpen” te Kollumerzwaag de plek waar je wezen moet. Dan zullen de local heroes van Black Leash en de nieuwkomelingen Conehead er voor zorgen dat de voegen uit de muren spatten met hun wervelende optredens. Verdere muzikale ondersteuning is er van de in de regio welbekende DJ Dikke Prima.

Black Leash is een al jaren actieve Pearl Jam tribute die het origineel akelig dicht benadert met hun performance. Enkele bandleden hebben hun roots in Kollumerzwaag of wonen er nog steeds dus er is sprake van een echte thuiswedstrijd voor de heren. Het thuisvoordeel zal er voor zorgen dat er nog net iets extra zal worden gevlamd!

De formatie Conehead is een nieuwe toevoeging aan de lokale scene. De band met leden die hun sporen reeds hebben verdiend in diverse andere bands en projecten speelt covers van de grote klassiekers uit de rockgeschiedenis. Door hun jarenlange speelervaring worden deze nummers perfect uitgevoerd en zullen bij de luisteraar inslaan als een bom!

DJ Dikke Prima zal de tijd tussen de optredens vullen met zijn altijd verrassende keuzes uit zijn immense muziekarchief. Deze avond wil je niet missen!