Ga naar de inhoud

Biljarten

De vereniging met de naam Biljartclub “De Trije Doarpen” is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01096738 is gevestigd op het adres Foarwei 116 in  Kollumerzwaag met de postcode 9298JP.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij bestuurslid W. Kingma. Telefoon 0511-443224. Jeugdleden zijn van harte welkom bij Biljartclub DTD.

Sjoelvereninging

Sjoelvereniging “De Schuur” is opgericht op 17 september 1979 te Kollumerzwaag. Sinds 1 januari 1988 is sjoelvereniging “De Schuur” actief in dorpshuis “De Trije Doarpen” aan de Foarwei 116 in Kollumerzwaag. De dinsdagavond is de sjoelavond. Deze avond sjoelen we met 3 mensen zoals dat heet “aan de bak”. Heeft u/jij interesse? Kom langs om het sjoelen te proberen. De eerste keer dat u/jij langskomt is uiteraard gratis. Een lidmaatschap kost slechts €2,50 per week.

Schildersclub

Schilderclub “Het Penseeltje” is ontstaan in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. De club bestaat nu uit vijftien leden, 3 mannen en 12 vrouwen. 
Iedereen is vrij van wat hij/zij wil gaan schilderen. Het is een club zonder docent. Binnen de club bestaat voldoende deskundigheid zodat men elkaar kan adviseren en helpen. De donderdagavond is de vaste schilderavond in het dorpshuis “De Trije Doarpen” aan de Foarwei 116 te Kollumerzwaag.
Een schilderseizoen bestaat uit 25 tot 30 avonden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. De leeftijd is onbelangrijk, als je maar gezellig bent. 
Het materiaal moet je zelf aanschaffen, dat hoeft echt niet duur en professioneel te zijn. Je mag het eerst ook een paar keer uit proberen, daarna kun je beslissen of je lid wordt. Wil je meer weten of heb je vragen, neem dan contact op met Thea Visser tel. 06 14649948 of Hillie de Jong tel. 06 46681766
Het-Penseeltje

Darten

Nadere informatie volgt.

Darten in de Trije Doarpen