Autobedrijf de Graaf

Autobedrijf de Graaf is al 15 jaar een onafhankelijk autobedrijf gevestigd in Kollumerzwaag. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van alle merken auto`s en het uitvoeren van eventuele reparaties en herstel werkzaamheden aan uw auto.

Bent U op zoek naar een andere auto? Wij hebben altijd diverse betaalbare occasions op voorraad voorzien van een NAP-Certificaat. Wij zijn dus ook aangesloten bij de stichting NAP (Nationale Autopas). Mochten wij niet de juiste auto voor u hebben te staan? Dan kunnen wij altijd samen met u de juiste auto opzoeken.

Wilt U graag een andere auto, Maar u weet niet precies wat voor auto? Dan bent U voor advies bij ons aan het goede adres. Tevens kunnen wij ook nieuwe auto`s leveren. Dus mocht u op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u schade aan uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de schade taxeren, bemiddelen en eventueel afhandelen met uw verzekering maar ook compleet repareren zodat u weer vertrouwd en veilig uw weg kunt vervolgen. Dus kom langs voor meer informatie en een bakje koffie, of om een proefrit te maken in een van onze occasions.

Bel voor meer informatie naar 0511-447298. Tot ziens! bij Autobedrijf de Graaf.