Groothandel WD Visser

Groothandel W.D. Visser bestaat dit jaar 10 jaar, in 2005 is Willem Visser een eigen bedrijf gestart. De klanten zijn voornamelijk Chinese restaurants, in eerste instantie bestond de handel uit kipproducten, later kwam hier de groenten en de zelfgemaakte atjar bij. De atjar gaat door heel Nederland.

In 2005 was het bedrijf op het industrieterrein in Kollumerzwaag. In 2010 hebben we het pand op de Ganzingawei gekocht, van voormalig poelier van der Bij. Door de vraag van de particulier om groenten en fruit /aardappels en kipproducten te verkopen is het idee ontstaan om een winkel aan huis te realiseren. Op dinsdagmiddag 13.00 uur – 17.30 uur en donderdag 10.00 uur – 17.30 uur zijn ze geopend. In het pand is een klein winkeltje gesitueerd waar op het gebied van groenten en fruit /aardappelen en kipproducten veel keus is.

In de zomerperiode verzorgen ze op bestelling bbq’s , barbecues kunnen ze er bij leveren. Maar ook voor het maken van fruitmanden / kippakketten bent u aan het juiste adres. Telefoonnummer: 06 42528920.